Siste nytt‎ > ‎

Onsdag 19. oktober kl. 12

lagt inn 14. okt. 2016, 04:33 av Villa Holtet   [ oppdatert 14. okt. 2016, 04:33 ]

For deg som nyter godt samspill,

Tone Østli har en fantastisk stemme som fyller rommet! Hun synger ved Bekkelaget Seniorsenter onsdag 19. oktober kl. 12 sammen med Fride Skogsrud ved pianoet. Programmet blir en blanding av klassisk og kjente folketoner. Tone er musikkutdannet v UIA og Royal College of Music i London.


Tone Østli er fra Ilseng. Hun har en mastergrad i utøvende musikk fra Universitetet i Agder, og i 2010 fullførte hun sin Postgraduate diploma ved Royal College of Music i London. Hun ble tildelt Hedmarken interkommunale kulturpris i 2008 og var den første som fikk stipend fra Sparebanken Hedmarks kunstfond i 2010. Hun har vært solist med Kristiansand Symfoniorkester og Hedmarken Symfoniorkester, i Covent Garden og Britten Theatre i London, i Kilden konserthus og Kristiansand Domkirke

 

Tone hadde sin operadebut med Opera Sør i Henry Purcells Dido og Aeneas i 2008. I 2014 gjorde hun rollen som Belinda i samme opera. Hun har medvirket flere ganger ved Kirsten Flagstad Festival, bl.a. i konseptet “Ung Opera på Gregers” og er i dag freelance-sanger, pedagog og kordirigent.


 

 


Comments