Siste nytt‎ > ‎

Torsdag 25nde (kl. 10-10.45 / 11-11.45)

lagt inn 23. aug. 2016, 02:45 av Villa Holtet   [ oppdatert 23. aug. 2016, 03:54 ]
Den populære Datakafén ved Bekkelaget seniorsenter starter opp igjen den 25. august efter sommerferien.
Annenhver torsdag (jevne uker) er er alle er velkomne med sin iPad, mobiltelefon eller datamaskin for å få oppklart store eller små mysterier av Cecilie Hansen og Carsten Sawade 

Inger Lund var en flittig deltaker og det var på datakafeen hun har lært seg å bruke Facebook og Skype. Nå har hun ingen problemer med å holde kontakt med sitt barnebarn i Warsawa.

- Hvilke typer problemer er det folk vil ha hjelp med?

- Mye går på kontakten med nettbanken. Et annet eksempel er en dame som hadde bestilt operabilletter, men da hun ble bedt om å betale, ble hun urolig og kom hit. Jeg tror at en av de viktigste oppgavene for oss er å få formidlet at det ikke er farlig å taste ivei. Det går alltid å begynne på nytt.

Catrine og Carsten arbeider for Hewlett Packard som lar dem bruke fire timer i måneden på datakafeen på Bekkelaget Seniorsenter.

– Må man være pensjonist for å komme?

– Nei, alle er velkomne, sier Catrine.

Datakafeen er bare et av Bekkelaget Seniorsenters mange tilbud. Senteret tilbyr blant bridge, strikkekafé, sangkor, høytlesing, snekkerverksted, fransk, trimog slektforskning. Ikke minst viktig er kafeen som er åpen hver dag i uken fra klokken ti til tre. Den byr på god og rimelig mat i meget vakre lokaler. Senteret inviterer også til jazz et par ganger hvert semester og da pleier det å være fullt. Bekkelaget Seniorsenter har egen hjemmeside www.bekkelagetseniorsenter.no. Der finner man hele programmet.

Comments